Julekalender, Påskenøtter, Quiz og konkurranser på Facebook, web og skreddersydd landnigsside

  • Gi eksisterende målgruppe en god grunn til fortsatt å ”engasjere” dere, samt tiltrekke flere relevante ”leads”.
  • I tillegg gir dere målgruppen deres en god grunn til å besøke dere på nett/Facebook i høytid eller spesielle anledning.
  • Konkurranse-konsepter på Sosiale og digitale medier er svært effektive og med Media Performance sin løsning, blir det også kostnadseffektivt.
  • Klikk her og se et eks. på DEMO LINK for en referanse case “Plusstid ORKLA”: https://a.pgtb.me/r1xnPD

I Norge er vi svært glad i høytider. Det har vi alltid vært. Faktisk gleder vi oss så mye til selve høytidene at vi teller ned (omtrent) en hel måned og blir ekstra glade for hver dag som går. Vi gleder oss til å komme nærmere gode middager, nærhet, sanger og familie. Dette er godt forankret i vår kultur.

På Sosiale og digitale medier har bedrifter en unik mulighet til å engasjere sine målgruppe på.

Bedriften bør utnytte den norske ”kalendermentaliteten”, som skaper en fantastisk mulighet til å knytte sterkere relasjoner mellom avsender og mottaker. I tillegg legger det til rette for dialoger, interaktivitet, økt kundelojalitet, og det fungerer som en spenstig og annerledes aktivitet enn hva brukere vanligvis ser på Facebook.

Vi har hatt stor suksess med både julekalendere, konkurranser, påskenøtter og quiz. Vi jobber stadig for å utvikle og forbedre våre produkter, slik at de skal skape mer engasjement og gi ytterligere økt effekt for våre kunder.

Vær tidlig ute og planlegg din høytids-kampanje på Facebook allerede i dag, uansett hvis det er jul, påske eller konkurranse!

Vi ser frem til et positivt samarbeid!