Hvor vanskelig er det å lage et blogginnlegg?

Author

  • Torkel Lien

    Kjemper for idésterk, tydelig kommunikasjon med fokus på oppmerksomhet, aksept og respons. Tekstforfatter, idémaker, kreativ leder og markedsrådgiver med 30+ års erfaring fra flere hundre virksomheter i alle bransjer og sektorer - norske og internasjonale.

Publisert:
20 jun, 2022

Hvor vanskelig er det å lage et blogginnlegg?

 

Hvor vanskelig er det å lage et blogginnlegg?

Sosiale medier og SEO er også markedsplasser, totalt sett verdens største. Her konkurrerer dine budskap alltid med millioner av andre, om målgruppens oppmerksomhet, interesse, kjøpsbeslutning og action.

Det er teknisk sett kjempelett, og fort gjort, å lage/publisere annonser med bilder og logo, blogger og nyhetsbrev. Skaper publiseringen en sterkere merkevare, økt lojalitet og positivt engasjement? Bidrar den til å sette fart på – eller rekruttere flere til – kundereisen, konverteringer og økt salg?

Det er ingen vits i å betale for at innholdet når ut til tusenvis hvis budskapet ikke gjør jobben. Løsningen er å lage innhold og annonser som vekker relevant interesse. Derfor bruker vi litt tid på utvikle og forankre budskapene slik at de oppnår mer oppmerksomhet, trafikk og salg.

Først utvikler vi en sterk kommunikasjonsstrategi og et unikt kommunikasjonskonsept; denne – som vi skaper med kreativitet og entusiasme – bygger på kunnskap som konkurrent- og kategorianalyser, databasert målgruppe- og atferdsinnsikt og sosiologiske og psykografiske metoder.

Sånn, da er vi klare til å sette inn foto, skrive tekster og publisere. Forskjellen er at nå bygger/utvikler vi merkevareidentitet, øker kundelojaliteten og forenkler kundereisen – hvert eneste tiltak er fundert på samme konsept. For hver gang sirkler vi oss tettere inn på målgruppene og oppnår bedre effekt, takket være finstemt A/B-testing, kompetent datafortolkning og optimalisering.

Ta kontakt med oss her!