Daglig Leder

Manuel Flores

Media Performance

Media Performance, startet i 2016, er et media- og markedsføringsbyrå som sørger for at oppdragsgivere lykkes med kampanjer og digital tilstedeværelse.

Ved å kombinere godt strategisk forarbeid og fokusert målgruppebygging med entusiastisk gjennomføring og proaktivitet skaper vi bedre resultater for våre oppdragsgivere. Vi analyserer, dokumenterer og forklarer effekter og årsakssammenhenger i et språk hvor vi prøver å unngå trendy stammeterminologi og uforståelige forkortelser.

Kurs og foredrag

Vi tilbyr åpne og bedriftstilpassede foredrag og kurs innen digital markedsføring. Fortell oss hva du og dine kolleger ønsker å lære mer om – vi skreddersyr enkeltstående foredrag, halv- og heldags kurs til din virksomhet.

Stilling ledig

Media Performance er alltid på utkikk etter kandidater som har kompetanse innen ett eller flere av våre fagfelt, engasjement og som drives av et ønske om å lykkes. Send gjerne din søknad i dag.

Forretningsidé

Vi øker lønnsomheten på digitale markedsføringsaktiviteter.

Misjon

Vi bistår virksomheter med å finne, rekruttere, utvikle og beholde kunder gjennom digital tilstedeværelse.

Visjon

Vi gjør det enklere å bli sett og hørt i en stadig mer digital hverdag.

Samarbeidspartnere

Media Performance inngår i en gruppe selskaper som deler kompetanse og samarbeider for å gi mest mulig effekt for kundene.

Sammen tilbyr vi ekspertise innen forretningsutvikling og strategi, økonomi, bemanning, kommunikasjonsstrategi, reklame og PR, film og performance marketing/CRM.

 1. Trendheim

  – erfarne spesialister på strategisk rådgivning, CRM, idéutvikling, tekst og grafisk design for digitale og analoge medier.

  Se mer på trendheim.no

 2. Fischer-Hauge Accounting

  – forretningsutvikling, rekruttering, regnskap og økonomisk planlegging.

  Se mer på fischer-hauge.no

 3. Media Performance

  – media- og markedsføringsbyrå som hjelper oppdragsgivere i å lykkes med kampanjer og digital tilstedeværelse

Torkel Lien
Kommunikasjonsrådgiver og kreativ leder
Tekstforfatter, idémaker, regissør og komponist.
Siv Lien
Art Director
Digital designer, animatør og rådgiver digital publisering. Webmaster.
Morten Fischer-Hauge
Strategisk rådgiver
Dimensjonering, rekruttering, investering og forretningsutvikling. Autorisert regnskapsfører.
Testimonials

What They Are Saying

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.