Ledige Stillinger

Ledige stillinger

Medieselgere med partnerambisjoner

Vi vokser raskt og har ledige stillinger for 1-2 personer som kan booke møter, planlegge og gjennomføre digital markedsføring som overgår kundenes forventninger. Du behersker Facebook og Google, er sterkt resultatdrevet og blir lykkelig når du får positive tilbakemeldinger fra fornøyde kunder. Kanskje jobber du i dag på et sted hvor du opplever at din innsats ikke i tilstrekkelig grad blir lagt merke til og belønnet?

 

Her er noen viktige oppgaver:

 • Opprette dialog og tilby digital rådgivning til nye kunder i form av prospektering, møtebooking og gjennomføring av kundemøter
 • Budsjettansvar
 • Rådgivning, salg av digitale markedsføringsaktiviteter
 • Du vil først og fremst opprette dialog og tilby digital rådgivning til nye kunder. Over tid vil du ha anledning til å bygge din egen portefølje samt gå i møte med kunder.
 • Presentasjon av effektanalyser og oppfølgende rådgivning
 • Bruk av Facebook- og Googleverktøy

Vi trenger deg som evner å se kundens behov og som tørr å utfordre ved å finne de beste løsningene basert på vår produktportefølje.

 

Egenskaper:

 • Har høyere utdanning innen markedsføring/salg, eller dokumenterbare resultater fra andre relevante stillinger.
 • Utadvendt og tillitsskapende
 • Initiativrik, liker å stå på
 • Ønsker å lykkes i et salgsorientert miljø
 • God til å lytte, forstå kundens utfordringer og mål

 

Vi tilbyr:

 • Fast + god provisjonslønn
 • Fleksibel arbeidstid, mulighet for hjemmekontor
 • Dyktige og hyggelige kolleger som hjelper deg med å lykkes
 • Gode resultater åpner for mulighet til å bli partner

 

Media Performance, startet i 2016, har hatt en omsetningsvekst på nærmere 300% i løpet av det siste året. Vi er i dag ni dyktige ansatte som erfarer at etterspørselen etter våre tjenester øker; og har derfor ledige stillinger for 1-2 personer som kan få nøkkelroller og mulig partnerskap i et selskap som rigger for videre vekst. Les mer om oss her.

Inngående kjennskap til sentrale verktøy, innsats og evne til å tenke utenfor boksen er grunnlaget for at vi skaper rimeligere konverteringer og bedre resultater for våre kunder.

Vi holder til i sentralt beliggende lokaler ved Sankt Olavs Plass.

 

Hvem er vi?
Vi er lidenskap. Vi lever og puster digital markedsføring og blir over snittet begeistret for nye utfordringer som tillater oss å kunne gjøre nye ting i samarbeid med kunder. Selv om vi er ganske så nerdete, er vi en sosial gjeng som svært sjeldent sier nei til sosiale sammenkomster.

 

Hvordan er det å jobbe i MP?
Vi blir støtt og stadig utfordret både av konkurrenter, kunder og av oss selv internt. Derfor er vi ekstremt “på” for å kunne være spydspissen som leverandør. Dette krever mye innsats, men for deg som allerede er motivert, naturlig nysgjerrig og ambisiøs er dette en lek med ny teknologi. Du får tilgang til svært kraftige verktøy og du kan boltre deg i et hav av data i fine sentrumsnære lokaler med over snittet god kaffe. Hos oss er det korte beslutningsprosesser og det oppfordres til egne aktiviteter og “lek”. Se mer om hvordan det er å jobbe i MP på vår instagram.

 

Hvem ser vi etter?
Show, don’t tell! Vi vil gjerne se hva du kan. Har du gjort noe kult for andre? Vis oss. Har du designet en webside? Kult, få se. Har du skrevet noen sinnsyke linjer med kode? Leet! Fortell! Vi vil gjerne oppleve ditt engasjement for faget og det du driver med. Vi har den oppfatning av at det meste kan læres så lenge man er motivert og interessert for det som læres bort. Derfor mener vi også at akademisk bakgrunn ikke er en vippende faktor i noen favør. Viser du initiativ i tillegg, er vi solgt. Vi gleder oss til å høre/se deg.

Send søknad

Har du lyst til å bidra til å styrke kompetansen og øke salget i Media Performance? Vi er alltid på jakt etter unge og mer erfarne talenter med den riktige innstillingen og bakgrunnen. Fyll ut skjemaet og søk på en av våre ledige stillinger!

 
  Forretningsidé

  Vi øker lønnsomheten på digitale markedsføringsaktiviteter.

  Misjon

  Vi bistår virksomheter med å finne, rekruttere, utvikle og beholde kunder gjennom digital tilstedeværelse

  Visjon

  Vi gjør det enklere å bli sett og hørt i en stadig mer digital hverdag.