Åpen søknad

Media Performance, startet i 2016, har hatt en omsetningsvekst på nærmere 300% i løpet av det siste året. Vi er i dag ni dyktige ansatte som erfarer at etterspørselen etter våre tjenester øker; og ønsker derfor å rekruttere 1-2 personer som kan få nøkkelroller og mulig partnerskap i et selskap som rigger for videre vekst. Fyll ut og send inn en åpen søknad nedenfor.

Inngående kjennskap til sentrale verktøy, innsats og evne til å tenke utenfor boksen er grunnlaget for at vi skaper rimeligere konverteringer og bedre resultater for våre kunder.

Vi holder til i sentralt beliggende lokaler ved Sankt Olavs Plass.

 

Hvem er vi?
Vi er lidenskap. Vi lever og puster digital markedsføring og blir over snittet begeistret for nye utfordringer som tillater oss å kunne gjøre nye ting i samarbeid med kunder. Selv om vi er ganske så nerdete, er vi en sosial gjeng som svært sjeldent sier nei til sosiale sammenkomster. Les mer om oss her.

 

Hvordan er det å jobbe i MP?
Vi blir støtt og stadig utfordret både av konkurrenter, kunder og av oss selv internt. Derfor er vi ekstremt “på” for å kunne være spydspissen som leverandør. Dette krever mye innsats, men for deg som allerede er motivert, naturlig nysgjerrig og ambisiøs er dette en lek med ny teknologi. Du får tilgang til svært kraftige verktøy og du kan boltre deg i et hav av data i fine sentrumsnære lokaler med over snittet god kaffe. Hos oss er det korte beslutningsprosesser og det oppfordres til egne aktiviteter og “lek”.

 

Hvem ser vi etter?
Show, don’t tell! Vi vil gjerne se hva du kan. Har du gjort noe kult for andre? Vis oss. Har du designet en webside? Kult, få se. Har du skrevet noen sinnsyke linjer med kode? Leet! Fortell! Vi vil gjerne oppleve ditt engasjement for faget og det du driver med. Vi har den oppfatning av at det meste kan læres så lenge man er motivert og interessert for det som læres bort. Derfor mener vi også at akademisk bakgrunn ikke er en vippende faktor i noen favør. Viser du initiativ i tillegg, er vi solgt. Vi gleder oss til å høre/se deg.

Åpen søknad

Har du lyst til å bidra til å styrke kompetansen og øke salget i Media Performance? Vi er alltid på jakt etter unge og mer erfarne talenter med den riktige innstillingen og bakgrunnen. Fyll ut og send inn en åpen søknad!