48 tekster om asfalt

Author

  • Torkel Lien

    Kjemper for idésterk, tydelig kommunikasjon med fokus på oppmerksomhet, aksept og respons. Tekstforfatter, idémaker, kreativ leder og markedsrådgiver med 30+ års erfaring fra flere hundre virksomheter i alle bransjer og sektorer - norske og internasjonale.

Publisert:
25 aug, 2022

48 tekster om asfalt

48 tekster om asfalt

Med et definert geografisk arbeidsfelt og god – men begrenset – kapasitet handler vår jobb om å sørge for at Øst Asfalt får henvendelser og oppdrag. En anselig mengde bloggtekster, annonser og optimalisering over tid gjør at vi følger asfaltåret, vi får en større andel av kvalitetssikrede henvendelser og fyller opp ordreboka slik at de har jobb de månedene i året når det er mulig å legge asfalt.

Asfaltblogging er mer spennende enn det høres ut som. Materialet har vært i bruk siden år 600 f. Kr. Egypterne brukte det til mumifisering ,det la grunnlaget for at trafikkhumpen ble oppfunnet i USA for over 100 år siden. Øst Asfalts til tider livlige kommentarfelt viser at asfalt, ikke minst hvordan materialet brukes, engasjerer. Noen insisterer, mot bedre vitende, på at det egentlig heter trafikkdump, andre har meninger om fartsgrenser eller så har de spørsmål, liker og deler. Alt engasjementet skaper trafikk og bidrar til svært god SEO for Øst Asfalt.

Ta kontakt med oss her!