GDPR kan virke stort og uoversiktlig. Vi i Media Performance hjelper deg gjerne med å bli GDPR compliance. Her er noen ting det kan være lurt å tenke på. Personvernerklæringen skal ligge på nettsiden. Det holder ikke lenger bare med den generelle informasjonen om cookies og infokapsler.

Personvernerklæringen er et omstendelig dokument som tar for seg hvordan din bedrift skal håndtere personverndata og hvordan disse skal brukes helt i tråd med GDPR. Vi i Media Performance har utarbeidet en god skisse til et slikt dokument i samarbeid med jurister som har dette som sitt fagfelt. En slik personvernerklæringen hjelper vi deg gjerne med å skreddersy til deg og din bedrift. Det er også viktig å få på plass en databehandleravtale eller ansvarserklæring mellom du som eier dataen og databehandler. Dette må signeres av alle tredjeparter som benytter persondata som din bedrift forvalter. Det er også viktig å få dette på plass med underleverandører – eksempel på dette er systemer for utsendelser av nyhetsbrev. Dette er veldig viktig å få på plass før GDPR trer i kraft. Samtykkeerklæring for bruk av personvernopplysninger i markedsføringen. 

Grunnen til at det er så viktig å få samtykke på denne er for at du kan drive digitalmarkedsføring til mot målgruppene som benytter seg av dine tjenester på nett. Her hjelper vi deg med å skreddersy løsninger som passer din bedrift. Overlat GDPR til noen som har kontroll, vi i Media Performance gjør digitalt kaos til kontroll. Ta kontakt med oss i dag for å finne ut av hvordan vi kan hjelpe deg og din bedrift. Skreddersydd personvernerklæring for bruk på nettsiden (må på plass før du innhenter samtykker). Skreddersydd databehandleravtale til tredjeparter som behandler persondata som du besitter. Skreddersydde samtykkeerklæringer. Bør gjøres i flere faser. Rådgivning utover disse dokumentene. Teknisk oppsett og oppgradering av eksisterende hjemmeside.