07/05/2018

Solgte Geilo-leiligheter for 50 millioner på én dag

Gratulerer Vestlia Resort med pangstart på salget av leiligheter. 9 solgte på første dag og en omsetning på 50 Mill er bra levert! Vi syntes det er utrolig gøy å være en del av dette prosjektet. Gratulerer marked og salggsjef Tom Myrseth som står på og leverer.

Nå selges 36 nye leiligheter vegg-i-vegg med Vestlia Resort, som har ALT av fasiliteter, som både du og barna vil elske. Dette prosjektet vil ha en unik beliggenhet i dag og for fremtiden. Vi synes det er utrolig spennende å få lov til å være med på dette prosjektet.

Vi har bistått med materiell til hjemmesiden og annonsering på Facebook. På Facebook har vi gjennom datadrevet og målretning av Facebook annonser har vi funnet korrekt målgruppe. Vi har brukt ulike former for innhold i annonsene, vi har vekslet mellom ulike bilde formater og artikler for å gi målgruppen et interessant og variert innhold som vekker lysten til å kjøpe leilighet på Vestlia.

Les mer om den fantastiske starten på salget her i DN. 

 

Trenger du hjelp eller har du spørsmål om markedsføring ta kontakt med oss her. 

Hvordan vi jobber for å oppnå best resultater for kundene våre.

1

Opprette en Facebook-Piksel.

2

Hvordan sette opp og organisere filter, dimensjoner og skreddersydde eventer for å måle ROI!

3

Lage gode målgrupper for dine annonser.

4

Lage Facebook-annonser med spennende innhold som engasjerer målgruppen.

Noen viktige spørsmål å stille seg, og som vi hjelper deg å besvare, slik at du får gode analyser resultater av dine Facebook-annonser.

Har du korrekt oppsett for mål / konverteringer i Facebook?

Har du  korrekt oppsett for visninger og filter som lar deg ta gode beslutninger i markedsføringen?

Har du gjort deg noen tanker om hvordan du ønsker å lese / tolke rapport og måle ROI på Facebook-annonsering?

Har du riktig strategi for bruk av datadrevet markedsføring på Facebook? Vi hjelper deg gjerne med å lage strategier tilpasset dine mål.

BLOGG

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.